Jaarlijks onderhoud

Onderhoud aan cv-ketels voeren wij uit op jaarlijkse, of 2-jaarlijkse basis (afhankelijk van uw eigen wens en de mate waarin en hoe snel een ketel vervuilt).

Hiervoor kunt u zich aanmelden door een email te sturen naar info@noormaninstallatie.nl

Wij werken ruwweg in een straal van 15 km rondom Schagerbrug en voeren onderhoud uit aan de merken: Atag, Remeha, Intergas en Itho-Daalderop.

Als u op onze onderhoudslijst staat kunt u dit zien als een reminder: wij nemen contact met u op als het weer tijd is voor onderhoud en stellen een datum voor waarop we langskomen.

Voor onze onderhoudsklanten komen wij langs bij storingen, zo mogelijk nog dezelfde dag, uiterlijk de dag erna, maar altijd zo snel mogelijk en in overleg.

Sinds 2023 zijn wij door de nieuwe gasketelwet verplicht om bij ieder onderhoud aan een gastoestel een rookgasanalysetest af te nemen. Uiteraard moet uw toestel onder een bepaald percentage blijven qua uitstoot CO, maar ook de eisen voor de uitvoering van de rookgaspijp zijn strenger geworden.

 

 

Geen jaarlijks onderhoud

Als u bij ons geen jaarlijks/2-jaarlijks onderhoud afneemt, maar wel storing aan uw ketel heeft, zullen wij altijd een nul-meting moeten doen, wat betekent dat uw toestel eerst gekeurd wordt door ons, inclusief een rookgasttest. Het uurtarief zal dan ook anders liggen dan bij onze onderhoudsklanten en berekenen wij voorrijkosten.